In Noi

Salut!

Presupun că nu eşti foarte mulţumit/ă cu situaţia actuală şi vrei să schimbi ceva la ea.

În acest caz ţin să te felicit pentru curajul pe care l-ai avut să cauţi ajutor!

Eşti printre puţinele persoane care a înţeles rolul important pe care-l jucăm noi în viaţa noastră şi sper să fii printre cele şi mai puţine care îşi asumă responsabilitatea propriei vieţi.

 

Acum, dacă te hotărăşti să-ţi asumi o parte din puterea pe care o ai şi să schimbi ceva la siutația ta de viață, există o multitudine de modalităţi de a face asta.

O parte din treabă o poţi face singur/ă, o altă parte o faci mai uşor şi mai rapid primind ajutor.

Sper ca acest site să-ţi fie util! Am încercat să-l fac cât mai cuprinzător: cum te pot ajuta cei apropiaţi, cum te poţi ajuta singur, cum te pot ajuta diferiţi profesionişti, inclusiv cei din branşa mea, am introdus articole şi chiar o secțiune unde poţi pune întrebări sau comenta.

Tony Robbins spunea că „există oameni care iau decizii” şi „oameni care găsesc scuze”. Tu față de care dintre ei te simți mai apropiat? Ești pregătit să-ți iei viața în stăpânire? Realitatea va rămâne, în continuare, surprinzătoare, desigur. Nu vei deveni magician! Dar ești pregătit să o abordezi plenar, să o întâmpini cu brațele deschise, să o înțelegi mai clar și, astfel, să poți lua cele mai potrivite decizii?

Este, într-adevăr, un proces lung și încărcat de provocări. Dar, treptat, va deveni din ce în ce mai lejer. Pe măsură ce vei înțelege viața, în ansamblul ei, vei vedea că este asemenea unui film sau unui joc pe calculator: dificultățile există doar ca s-o facă mai interesantă!

Îți urez o călătorie minunată!


Lumea suntem noi toți. A schimba lumea înseamnă a ne schimba pe noi. A respinge lumea înseamnă a ne respinge pe noi.